Thursday, September 5, 2013

ai o stare de cacat?

In ultima vreme foamea de job-uri interesante o trimite pe Del prin tot felul de chestii bizare sau curioase. Ultima gaselnita este sa promoveze un eveniment care imi starneste curiozitatea si intereseul. Chiar daca eu stiu despre ce e vorba tot sunt curios de mor despre cum va fi acolo.

Bref, e vorba despre o cutie albastra mare cat un garaj de masina cu o gaura rotunda in care daca intri iti schimbi starea. Mi se pare bestiala ideea. Mi-a amintit de o cutie neagra si antifonata de la Street Delivery de acum cativa ani in care bagai capul urlai cat puteai de ieseai lesinat de acolo. Ca o carpita.

Cutia albastra cica e mai dihai decat aia neagra. Ea va fi pusa la Poiana Urbana (coada calului din Piata Universitatii) intre 12-15 Septembrie. Daca sunteti curiosi sau daca chiar vreti sa va schimbati starea ne vedem la cutie.

Chiar asa, ce credeti ca e in ea? Ia votati in partea dreapta:

- revolutionari?
- mineri?
- rosia montana?
- nimic?
- eu?
- loc de zbierat?
- loc de dat cu capul?
- loc de iubit?
- loc de fumat?


5 comments:

  1. Pe mine una ma dispera articolele de reclama de pe blogul tau. De fiecare data cand imi iau tzeapa, plec frustrata si plina de draci, si promit sa nu mai revin.
    De revenit, revin, insa foarte rar si atunci incerc sa selectez articolele tale, de spam.Sorry, dar eu voiam sa citesc un blog de tata si nu un blog de reclama !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai bre, Tzipi, ca e un eveniment misto. Nu e reclama. E o recomandare. Inteleg ca tu esti prea departe ca sa ajungi la Universitate, dar sunt unii interesati. ;)
      Oricum, de fiecare data cand vad ceva demn de recomandat am sa recomand. Oricum, e bine ca filtrezi.
      Thx d feedback.

      Delete
  2. Tzipi are dreptate...si eu simt ca am luat teapa...nu te voi mai citi ca pierd timpul...asteptam altceva de la tine. Dan

    ReplyDelete
  3. Semnaleaza in titlu ca e publicitate.
    Mihaela

    ReplyDelete
  4. da. ar fi cam nasol sa fie asa..dar nu ar fi capatul lumii. macar sa aiba un iubit misto :)

    ReplyDelete