Thursday, September 27, 2012

pe mana lui ta-su - ep1

De data asta ne-am distrat in bucatarie. Omleta sa traiscaa!

http://totuldespremame.ro/video/pe-mana-lui-ta-su/luca-si-ta-su-in-bucatarie




3 comments:

  1. M-am uitat: esti mult, mult mai bine ! Pina si "androidul" s-a mai umanizat ... pe ici pe colo !

    M-am uitat, am ris si nu mi-a venit sa cred ca mi-a facut placere. Parerea mea : daca m-ai prins pe mine ( care am oroare de plozi ) sa ma uit cu placere la emisiune ... e de foarte bine !

    Eu sper ( ca altfel, m-ai pierde de client al emisiunii ), sa prezinti, in emisiunile viitoare, toate aspectele : si alea bune si alea rele. Adica sa nu servesti povesti siropoase gen reviste pentru femei.
    Aici o sa fie dificil, avins in vedere ca targetul sunt exact femeile care citesc revistele alea.

    ReplyDelete
  2. Tzipi, nu imi prea vine sa arat the hardcore. As putea sa filmez scene cu plans cand imi vine sa imi smulg parul din cap dar mi se par prea intime si prea intense. Am sa vad cum fac sa prezint totusi realitatea nu doar roz...
    In orice caz e greu sa fac ceva coerent in 3 minute. Mie personal mi se par dezlanate filmultele pentru ca sunt prea scurte. Eu nu am nici cea mai mica experienta video si fac totul dupa ureche (ideea, filmatul cu telefonul, montajul, etc.). Mai mult, filmez ce iese, nu fac planuri. De multe ori Luca ma salveaza cu ceva haios. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inteleg ca ti se rupe inima sa pui si scene cu plins, insa sper ca intelegis tu, ca altfel nu vei fi credibil, daca prezinti doar scene " usurele", roz si pufoase. Inteleg si ca ti se par intime, insa ai decis in cunsotinta de cauza sa filmezi viata de tatic : ori viata de tatic nu inseamna doar dragalasenii.

      Sincer, daca nu prezinti realitatea sa cum este ea,obisctiv, nu poti fi credibil. Cind vin persoane care imi prezinta latura "pozitiva" si alea negative mai rar spre deloc, eu le dau reject din start : imi prezinta o minciuna ( prin omisiune si cosmetizarea realitatii). De ce m-ar interesa niste minciunele dragute ?

      Ai dreptate, filmuletele sunt mult prea scurte, insa am zis ca asta-i timpul care ti se acorda ( si nu depinde de tine ) deci faci cit poti in 3 minute.

      Delete