ma primiti pe mail?

Contact & despre ta-su

Daca vreti sa imi scrieti: eduard.grigoroiu@gmail.com

Despre blog:
blog de tata, de fericire, de frustrari, de drag, de nevoie, de
regasire...si poate, de exemplu

- ta-su.blogspot.com a fost pe locul 5 la Ro Blog Fest 2012 : detalii
- ta-su a fost speaker la Social Media for Parents 2012. detalii

despre ta-su pe blogger: click
despre ta-su pe facebook: click
despre ta-su pe twitter: @dedigrigoroiu

7 comments:

 1. stimabile, bunul simt unde iti este? faci albie de porci o mamica ce isi creste 2 copii cu 200 de lei lunar? De ce nu ai informat ca transportul este platit de castigator? in felul asta, femeia stai macar ce o asteapta. Si daca tot spui ca nu faci pomana atunci tu de ce ceri de pomana pe la sponsori. Sa dea Dumnezeu sa vada si copii tai ce inseamna sa manance zilnic margarina si cartofi si atunci sa te vad!

  ReplyDelete
 2. Cristinutza, nu fac albie de porci pe nimieni. Nu imi permit. In schimb vad ca tu nu te dai in laturi. :)
  Mi-am cerut scuze pentru ca nu am foat clar cu concursul si metoda de transport. Am considerat normal sa plateasca castigatorul transportul pentru - nu am mai facut asa ceva si nici nu am mai participat la asa ceva, ca atare nu am stiut cum merge masa. E de cacat sa vrei sa faci o bucurie cuiva si sa ti se reproseze ca ai fost nesimtit. Stii proverbul cu dai un deget...

  ReplyDelete
 3. Buna, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

  ReplyDelete
 4. Buna ziua :) , Dedi ...ce mica e lumea. Sotia mea a descoprit blogul tau si cand sa intru sa vad care e treaba cu ta-su ..era chiar Dedi fostul coleg de liceu. Sanantate maxima , sa va bucarati de Luca . Avem si noi o fetita care va face un an acum in agust, deci probabil voi rasfoi mai intens pe aici. Am citit cateva, interesant, si cum se mai discuta pe aici cand imi fac avant de curaj voi lasa si eu reply-uri, comentarii .. de mult ma bate si pe mine gandul la un blog am avut pornirea sa fac ceva site ..dar cam atat :) poate reusesc sa prind mai multe aripi
  Sa auzim de bine, George

  ReplyDelete
 5. la naiba amice! Nevasta ma pune sa citesc blogul tau!!!

  ReplyDelete
 6. Va invit sa vizitati si, daca dumneavoastra credeti ca este un lucru util, va rog sa prezentati, website-ul PetreceriCopii.EU (contine locurile de joaca din Bucuresti si Ilfov, structurate pe sectoare din Bucuresti).
  Pentru fiecare loc de joaca gasiti aici datele de contact, adresa, website, program de lucru, etc.
  Printr-un formular de contact putin modificat (numit "formular de cerere de oferte"), puteti sa le contactati prin e-mail in acelasi timp pe toate (expediati o singura data formularul).
  Sper sa va fie de folos. Inscrierea locurilor de joaca pe www.petrecericopii.eu este GRATUITA, iar parintii pot utiliza GRATUIT website-ul.

  ReplyDelete