Thursday, September 20, 2012

pe mana lui ta-su - pilot

Pentru cei cu televizoare alb-negru si pentru cei din clasa muncitoare care nu au avut ocazia sa vada la TV iata primul episod color din aventura "pe mana lui ta-su" de la Totul despre mame.

9 comments:

  1. Felicitari !!!

    Blogul cat si emisiunea sunt un deliciu de urmarit.

    ReplyDelete
  2. Este super tare filmuletul!! Ne arata si tati care mai stau cu copiii, nu doar din categoria celor care si-ar lua lumea in cap numai ca sa nu stea cu ei... Stii, filmuletul asta m-a dus cu gandul la articolul tau despre tatii care sunt mai mult absenti decat prezenti din/in viata copiilor lor, nu stiu de ce. Si tocmai de-aia mi se pare super ce faci acum.
    Si sotul meu iti citeste articolele si se amuza, gandindu-se in acelasi timp ca este o munca grea, dar placuta, mai ales ca noi vom avea gemeni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow gemeni! you double the fun! :) Felicitari!
      mersi de feedback! tocmai pentru asta fac filmuletele astea - sa arat ca e foarte haios sa fii tata implicat.

      Delete
  3. M-am uitat : in afara de faptul ca esti putin cam crispat, e ok. Relaxeaza-te : imagineaza-ti ca ne povestesti noua, celor de pe blog ...
    Am avut impresia ca nu vorbeai liber ( too bad ), ci recitai o poezie : ti-ai impus vreun text pe care sa-l spui ?

    Tanti prezentatoarea strica toata emisiunea cu masca aia inghetata pe figura si vorbirea stil " prompter" . Parca citeste stiri !
    Chiar n-au gasit o figura mai umana, care sa poata vorbi liber ?

    ReplyDelete
  4. Abia asteptam feedbackul tau, Tzipi. :)
    Ai dreptate sunt crispat. Nu imi impune nimeni nimic dar e foarte greu sa vorbesc singur in fata telefonului. E muuukt mai greu decat as fi crezut. Lentila aia mica are un efect puternic. De fapt, cred ca d'aia am ales sa fiu fotograf (amator) pentru ca e muuult mai simplu sa stai in spatele camerei. ;)
    Despre perezentatoare nu pot sa ma pronunt. Si ea, ca si mine e la inceput. Sper ca ne vom relaxa amandoi pe parcurs.
    Multzam fain!

    ReplyDelete

  5. Tinind seama ca esti incepator, te-ai descurcat foarte bine. Prin comparatie, prezentatoarea ... nici nu incape comparatie.
    Ma jur ca femeia aia e android, si nu-i fiinta umana : nu in fata camerei ...

    Hmm, sa vorbesti singur in fata telefonului ! Ai stat de povesti vreodata cu cainele, pisica ? Daca ai antrenament cu asta, ai putea sa vorbesti si unui creion . Nu stiu ... Gaseste-ti un truc, care sa te scoata din crispare ( tu te cunosti cel mai bine si stii ce ar merge ).
    Imagineaza-ti ca ii vorbesti Deliei, ca te inregistrezi pentru ea. Eu chiar am incredere ca o sa reusesti sa te relaxezi.

    ReplyDelete
  6. SUPER!

    Ma durea o jumatate de cap si ce crezi? Mi-a trecut:))

    ReplyDelete