Monday, February 4, 2013

Loc de masa si joaca

Am primit pe mail o veste cum ca ar exista o carciuma noua ( de fapt nu stiu daca e noua ) cu super spatiu de joaca pentru copii. Curios din fire si avid de ceva bun de mancare am luat sotia cu copilul si am iesit in oras.

Locul se cheama Bistro Jaristea si cred ca e legat de Locanta Jaristea. Banuind legatura si vazand meniul pe site-ul lor m-am asigurat ca merg chiar in ziua de salariu cu bani scosi. Bun gand, caci e scump. Mancarea e cam sub pretul pe care il platesti iar berea pe care o vand nu e pe gustul meu DAR...

DAR au cel mai misto spatiu de joaca pe care l-am vazut vreodata. E la masarda, sus in nori si arata exact ca un Rai al copiilor si mici si mari. Imi venea mie sa ma joc cu tot ce gaseam d'apai lui Luca care era blocat, nestiind cum sa le cuprinda pe toate. In rest, e o casa veche si frumoasa de Bucuresti timpuriu cu atmosfera intima si linistita si cu chelneri foarte ok.

Daca mergeti acolo, aveti grija ca le cade suportul de sapun de la baia domnilor, cautati meniurile pentu copii caci sunt ok ca pret si fiti atenti ca e posibil sa va dezlipiti copilul cu ranga de la jucarii. Luati ranga la voi!



7 comments:

  1. cam prea multa publicitate, Dedi.
    N-ai putea sa scrii un pic asa, ca inainte, numai de placere? (macar un post acolo, din 2) pleeeease?

    ReplyDelete
  2. Pare sa fie un loc care merita incercat si daca ai familie. Este greu sa mergi cu un copil mic undeva, nu tare au rabdare sa stea locului.

    ReplyDelete
  3. Anonymous - asta chiar nu e publicitate. Ce mama dracu, cand vreau sa va vand un pont ca sa iesiti din casa iarna sariti ca fac publicitate?!?!?!?!?!??! Tocmai am zis ca mancarea nu e cine-stie-ce, ca e scump, ca n-au sapun la baie..ce publicitate e asta?
    AM DOAT DOAR UN SFAT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suna interesant. N-am mai iesit la un restaurant de nu mai stiu cand (Ikea nu se pune). Prin ce zona e?

      Delete
    2. Romana. Da pe net. D'aia am iesit si noi. De dor. :)

      Delete
  4. Good to know. Poate vom merge in wkd. Merci!

    ReplyDelete
  5. I рaу a visit daу-tо-ԁaу somе blogѕ аnd
    blogѕ to rеad articlеs or reviеws, еxсeρt this
    webpage pгesеntѕ quаlіty basеd poѕts.
    My site: 1 month loan

    ReplyDelete