Thursday, December 22, 2011

cine il citeste pe ta-su

Pentru ca incepe sa se mareasca numarul celor care viziteaza acest blog (vreau intai sa va multumesc) as vrea sa stiu pentru cine scriu. Cine citeste frustrarile mele de tata incepator?

Am inceput blogul asta pentru ca eu, fiind acum ceva vreme in asteptarea lui Luca, imi tot puneam intrebari despre cum o sa fie. Am zis ca daca eu nu am avut unde citi, hai sa aiba altii ocazia asta. Nu e un blog educativ pentru ca nu am experienta de a educa ci este un blog de expunere a framantarilor mele. Poate cineva se regaseste in ele sau poate cineva se poate inspira din ele. Cu alte cuvinte, ta-su este un blog de tata pentru taţi in primul rand.
Am tot scris baliverne pe aici, ati citit, ati si comentat (mai mult fetele) dar tot nu va cunosc. Stiu ca baietii sunt mai tacuti online. Poate cititi si voi dar nu comentati. Hai sa ne cunoastem. Jos perdeaua!
Cine esti? Voteaza sus, sub banner.

Mersi!

13 comments:

  1. not fair, eu citesc, si unele articole ajung si la ta-su lui Santiago. deci vreau doua bife :D

    ReplyDelete
  2. ca sa vezi ca esti citit si de copchii de 18 ani :D sau peste 2 luni 19:))

    ar trebui sa puneti un bif in plus pentru cei de varsta cuprinsa intre 18-20 :D

    va rog?:D

    ReplyDelete
  3. citesc de cand te-ai apucat de blog! felicitari Dedi! putini au curajul tau :)Ruxi

    ReplyDelete
  4. Il citeste mica, fiin'ca ticu nu stie romana:), dar mica are grija sa-i traduca si lui, ca sa putem comenta impreuna si sa facem comparatii intre ticii romani si cei scandinavi:)

    Felicitari pt blog si sarbatori frumoase:)!

    ReplyDelete
  5. L-am descoperit aseara si nu m-am putut opri pana nu am citit toate post-urile. Felicitari pt blog, nu o data mi-au dat lacrimile citind trairile tale ca proaspat tatic.
    Sarbatori fericite!

    ReplyDelete
  6. L-am descoperit acum 2 seri si nu m-am lasat pana nu am citit tot si a doua zi am trecut la blogul sotiei care l-am rafoit de la nunta incoace cateva ore.

    ReplyDelete
  7. ne place, mai ales ca ne regasim in ce scrii, ca tanar cuplu, acum 2, acum 3, noi doi si bebe, cam de aceeasi varsta cu Luca al vostru.
    good luck and keep writing!

    ReplyDelete
  8. Si eu te citesc dar nu prea comentez :)

    ReplyDelete
  9. de la mamica a ajuns si la mine... aceleasi probleme, numai ca tu stii sa le expui ;)
    spor (si timp) in continuare!

    ReplyDelete
  10. Da. si eu te citesc dar nu prea comentez. Cred ca ai asa mare succes datorita faptului ca esti barbat si totusi scri despre chesti sensibile. Majoritatea barbatilor din lumea asta virtuala scriu ori despre chesti tehnice ( masini, foto, sport, evenimente, politica, aventuri.. ) ori bat campii rau incercand sa-si verse frustrarile hormonii ca sa iasa in evidenta in fata populatiei feminine.
    Esti o curiozitate si ptr barbati si pentru femei din 2 motive: ca gandesti/simti asa, si ca o faci in mod deschis.
    Ai multe in comun cu sotul meu :) cateodata cand citesc am impresia ca v-ati vorbit cumva sa povestiti despre aceleasi lucruri ;)
    Succes si curaj. inevitabil vor aparea si feedback-uri obrznice

    ReplyDelete
  11. Si eu te citesc cateodata cu sufletul la gura, cateodata rad cred ca la aceleasi fraze la care razi si tu. Eu scriu aici http://alexiaignat.wordpress.com/

    ReplyDelete
  12. Am intrat de pe dedi.ro/blog pentru acea caricatura cu bula, care e si ea frumoasa si ti-am gasit si acest blog de tata in care ma regasesc si eu(ca si toti tatii). O sa incerc sa revin mai des si sa ma apuc de citit... ce am reusit sa citesc pana acum mi s-a parut foarte interesant, mai ales maniera ta de scris ;)
    Tine-o tot asa

    ReplyDelete
  13. ca viitoare mamica :P , imi place tot ce ai scris !! Bravo , tine-o tot asa ! , Zapa are dreptate ar trebui sa puneti un bif in plus pentru cei de varsta cuprinsa intre 18-20 :D .

    ReplyDelete