Tuesday, January 24, 2012

Când soţia nu-i acasă II


Scriam acum ceva vreme ce se intampla cand mai evadeaza si sotia din spatiul conjugal. A mai trecut ceva timp, am mai exersat evadarile iar Luca a tot crescut. Din fericire pentru mine a inceput sa ma placa si pe mine. Daca pana acum ceva vreme o vedea doar pe Del, acum nu stie la care sa alerge mai intai. Cel mai multumit e cand stam unul langa altul - in felul asta nu trebuie sa se imparta intre noi. Daca Del e in bucatarie si eu in "trăind" ( living :) ) copilul o ia razna facand ture pe hol si zambind cucernic pe rand la amandoi. Eu sunt foarte fericit ca a inceput sa ma stie de tata sau teata-tea-ta-taa, cum zice el. Mai mult, pe langa fericirea fireasca, multumita interesului sau crescand imi este mai usor sa raman cu el acasa cand pleaca Del. Se uita mai mult in gura mea cand ii cant, bate si el in toba de plastic cu beculetze odata cu mine, trage chitara de corzi mai ceva ca Hendrix si ma insoteste peste tot prin casa. Daca da semne de expirare ii scot arma secreta: cutia cu cabluri. La asta nu rezista niciodata. Oricat de rupt ar fi tot trage de ele si le linge vreo 15 min. Ne mai luam in brate, ne mai pupam si trece timpul. De acum este mult mai simplu sa imi pastoresc copilul cand ramanem intre baieti. Mai mult de atat este muuuult mai haios. Am impresia ca Luca are simtul umorului si ii place sa ne faca sa radem. Pe langa provocarile zilnice cand vine in fata mea si rade doar ca sa ma vada razand am mai prins un episod haios: Del plecata la o mizerie de piesa de teatru, Luca marait de somn, eu incercand sa ii dau niste supa de pui. Pe la ora 8, 8 si ceva s-a produs o extorsiune al unui....si dup'aia, .......puteti uita: 
(dati pe youtube pe fullscreen, HD, ca sa vedeti cum ma improasca cu mancare)



11 comments:

  1. Cata veselie!!!! E molipsitoare :)

    ReplyDelete
  2. :)) :))
    Distractie ca intre barbati ;)
    Asteptam episodul 2. cand Luca ii da lui ta-su de mancare :))

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. filmu asta face mai mult decat cuvintele tale!
    bravos! sa va bucurati de pitic!
    judecand dupa atitudine as zice ca seamana deja cu ta-su!

    PS: ce? credeai ca io nu-ti citesc blogu?!

    ReplyDelete
  5. Pana astazi nu mi-am inchipuit ca la voi este asa veselie. Ok, radem, radem, dar cat radem? ma intrebam. Se pare ca tot timpul, excelent filmuletul, desi am ratat improscarea. :)

    ReplyDelete
  6. Amuzant, amuzant, dar sper ca stii, tati, ca cu cat razi mai mult cu atat va intra in joc copilul si mai mult si asa va face de fiecare data la masa ca sa atraga atentia si reactiile tale vesele. p.s. totusi, mai vroia de papa, de ce i-ai luat supa din fata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da. E normal sa vrea sa ma cucereasca. :) dar nu face asa mereu. Iar supa am luat-o ca sa opresc filmarea si trecem la ceva mai serios. ;)

      Delete