Friday, March 30, 2012

eu cu cine votez?

Probabil ati vazut in partea dreapta un "applet" de la Ro-blog Fest care zice sa ma votati. Asta insemana ca m-am inscris si eu cu Ta-su la concursul de bloguri parintesti. De ce m-am inscris nu stiu foarte clar (probabil ca sa imi fac o idee de cum e vazut ta-su in blogosfera). De ce sa ma votati tot nu stiu foarte clar, dar daca aveti cumva cont deja la ei, sau aveti timp si chef sa va faceti ca sa ma votati at fi interesant.

Mi-a scris cineva o chestie care m-a emotionat foarte tare - zicea ca a vazut ca sunt in concurs, ca nu are cont si nici chef sa isi faca ca sa ma voteze dar ca se simte totusi dator sa o faca pentru a-mi da ceva inapoi. Eu imi vand sufletul pe blog si el se simtea dator sa il cumpere.
Asa cum a intuit si el, nu scriu pentru a primi ceva inapoi. Scriu doar de dragul a de scrie si de a refula undeva. Feed-back-ul lui a cantarit cat 10 premii castigate. La fel, fiecare comentariu al vostru ma bucura de fiecare data.

ASADAR, votati doar daca va plictisiti tare. ...pentru ca eu sunt defapt foarte bogat si foarte castigat. :)

Link-ul

2 comments:

  1. Eu mi-am facut cont special ca sa te votez! :D

    ReplyDelete
  2. Te-am votat! Iti multumim din suflet ca scrii aici si ca iti descizi sufletul de tata in fata noastra... adica printre randuri:D!

    ReplyDelete