Wednesday, March 14, 2012

La multi ani, Luca!


Acum doi ani data de 14 Martie nu imi spunea nimic. Era doar o zi de primavara timpurie.
Acum un an 14 martie mi-a schimbat viata. Intr-o zi de primavara timpurie, la ora asta ne pregateam sa mergem la maternitate. Aveam emotii, mii de frici si nerabdare. Urma sa ne cunostem copilul.
Tarziu in noapte, dupa un travaliu lung si epuizant pentru Del si Luca ne-am intalnit. Atunci s-a nascut Luca si familia Grigoroiu a noastra.
Ce s-a schimbat in anul asta? Pai, am descoperit o sotie mai frumoasa si mai puternica pe care o iubesc mult mai mult de cand este mama, am descoperit un tata in capul meu plin cu copilarii, am gasit bunici emotionati si plini de drag in parintii nostri si cel mai important, am cunoscut omuletzul cel mai important din viata mea. Ca il iubesc e putin spus.

La multi ani, Luca Stefan!

Am facut un slideshow lung cat un an, cu melodii care ne-au marcat zilele fiind ascultate intamplator la radio.  Enjoy!


29 comments:

  1. Vaaai, ce-am mai plins...
    La multi ani, Luca!

    ReplyDelete
  2. Dansati in continuare la fel de frumos!

    ReplyDelete
  3. La multi ani, pitic! Sa le oferi parintilor tai cat mai multe momente minunate si sa le umpli sufletele de fericire!

    ReplyDelete
  4. Minunati! Frumosi! Sa fiti asa in continuare! Sa va bucurati de minunea mica si el de voi! Sa cresteti mari si sanatosi! Va pupam, Lilutesii.

    ReplyDelete
  5. Sa va traiasca! La multi ani, Lucas! Eu nu va cunosc insa si eu am plans :))) La faza cu bunicii am ras, a fost f tare :))

    Distractie placuta la party!

    ReplyDelete
  6. Acum doi ani pe 14 martie ne pregateam de nunta:))

    ReplyDelete
  7. Ce emotionant! La multi ani fericiti!

    ReplyDelete
  8. Nici eu nu va cunosc, dar va citesc de ceva vreme, si azi vreau sa va zic din suflet LA MULTI ANI, sunteti un super trio. Din pacate, pentru mine, eu nu pot vedea filmuletu, si ma oftic incredibil :-), din cate am vazut pana acum, Luca e adorabil. Oriunde dau click pe film (aici, fb, youtube) imi apare ca nu-l pot vedea din cauza continutului de muzica de la SME, care nu e accesibil in Germania (??). Am mai intalnit asa ceva pe youtube, dar pe un blog privat? Pacat. Nu-i nimic, sa traiasca Luca, si voi pe langa el!!

    ReplyDelete
  9. Multumim de urari tututor! Ma bucur de fiecare gand bun in parte. E cea mai intensa aniversare. :)

    @ karin - imi pare rau. am pus colana sonora niste melodii si youtube face pe nebunul. am sa incerc sa il mai urc si pe alte site-uri si dau de stire daca reusesc.

    ReplyDelete
  10. La multi ani!
    Super filmuletul :)

    ReplyDelete
  11. La multi ani cu sanatate, noroc si bucurii!

    ReplyDelete
  12. La multi, foarte multi ani, Lucaa!!!Te pupam cu drag!
    p.s.Ta-su ce program ai folosit sa faci video-ul? Ne-a placut la nebunie!^^

    ReplyDelete
  13. Mersi!
    Am folosit sony vegas si imovie pe telefon.

    ReplyDelete
  14. Wow, genial filmuletul!! Si pozele savuroase:) Sa cresti mare, Luca, sa fii sanatos si norocos:)

    ReplyDelete
  15. absolut suberb !!

    la multi ani, Luca !!! si la multi ani voua, ca familie !!!!

    ReplyDelete
  16. Laa multi ani Lucaaa! o familie frumoasa condusa de un copil superb!

    ReplyDelete
  17. La multi ani, frumosi si fericiti!!

    ReplyDelete
  18. O grozavie... sa va pregatiti de bucurii tot mai mari, mai intense!
    Va imbratiseaza Clanul Oancea

    ReplyDelete
  19. La noi la Germanika este inca 14 martie ;-)
    LA MULTI MULTI ANI, Luca, sa fii toata viata sanatos, fericit si norocos ca acum!

    ReplyDelete
  20. Nu sunt totdeauna inspirata sa fac ceea ce ar trebui sa fac, sa fiu acolo unde ar trebui sa fiu, dar ieri (15/03) am vazut ceea ce aveam nevoie sa vad. La "Totul despre mame" am vazut un tatic ce poate vorbi dar mai ales poate scrie despre sentimentele fata de copilul sau dar mai important despre impactul produs de acestea asupra lui.Curiozitatea m-a fact sa intru pe blog si pot spune deja ca ai in mine o mare admiratoare a scrierilor tale. E lucru mare sa vezi ca altcineva scrie "negru pe alb" ceea ce nici nu indraznesti sa gandesti de teama ca poate sunt doar inchipuiri sau lucruri ce doar tie ti se pot intampla. Pe scurt,felicitari Dedi, La multi ani Luca!, si iti multumesc pentru ca impartasesti cu noi tot ceea ce simti si traiesti alaturi de Del si omuletul tau

    ReplyDelete
  21. La multi ani, Luca! esti delicios si norocos sa te fi nascut intr-o astfel de familie! desi ar trebui ca implicarea tatalui sa fie naturala, sa vina de la sine (cum e cazul si la noi) nu e mereu asa. Felicitari pt un copil asa reusit si multa sanatate sa va puteti bucura de tot ce va asteapta de acum inainte!

    ReplyDelete
  22. Am urmarit filmul cu sufletul la gura. M-am transpus in el si m-am regasit cu un zambet tamp la sfarsitul lui. Da, a trecut un an si aproape un an de cand i-am cunoscut pe Delia si pe Luca ... si acum Luca e baiat maaare :P ... si m-ai facut sa vreau sa ma pun serios pe treaba sa fac si eu un film la fel pentru Vlad, sa sap prin tonele de fotografii si filme, dar clar merita.

    Sa ne traiesti Dedi si sa ne mai scrii :)

    ReplyDelete