Thursday, April 18, 2013

Jucarii pentru copii fini

Ma scuzati ca fac uz de link-uri dar am gasit ceva demential la Designist pe site. Jucarii de lemn cu sculpturile lui Brancusi si cu caricaturile lui Perjovschi.
Cum sa nu strang bani pentru asa ceva? Ati vaut vreodata ceva mai frumos? LINK

http://designist.ro/arte-etc/minitremu-la-joaca-cu-brancusi-si-dan-perjovschi/

22 comments:

  1. Replies
    1. Uite ce am gasit azi http://www.ecomami.ro/produse-bio/Set-traseu-bile-66-piese.html

      Delete
    2. Uite un site cu jucarii din lemn pentru copii www.iqbebe.ro

      Delete
  2. Si la ikea se gasesc jucarii din lem: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/categories/departments/childrens_ikea/18738/
    Sincera sa fiu, la 450 de lei setul, in pretul jucariilor despre care scrii par sa intre si drepturile de autor lui Brancusi... Nu zic ca nu ar merita, sunt foarte frumoase, da' nu prea sunt pentru oricine. Pretul e piperat, avand in vedere ca sunt totusi jucarii.
    Nu ma intelegeti gresit, sunt fan al jucariilor din lemn, insa nu al jucariilor foarte scumpe - indiferent din ce material ar fi facute sau cat de mica e seria. Daca sunt create special pentru copii, ar trebui sa fie macar accesibile, daca nu ieftine.
    Ai putea lua si ce e aici: http://www.breslo.ro/Product/Puzzle_820046 si sa il colorezi cu Luca, asa cum isi doreste el, de ex.

    ReplyDelete
  3. Mda, cam scumpe, mult prea scumpe doar pt a dezvolta motricitatea fina.Insa au un colorit superb.

    ReplyDelete
    Replies
    1. daca am sa dau banii pe ele am sa dau ca se le tin ca opera de arta prin casa, nu doar ca jucarii.

      Delete
  4. Baiatului meu (2 ani& 3 luni) ii plac foarte mult jucariile de lemn si, in mod special, cele cu care poate construi. Asa ca eu am comandat cele doua seturi. Ieri, le-am primit si sunt foarte multumita si fericita. Sunt frumos realizate, extrem de viu colorate, iar echipa de la Minitremu a gasit un mod dragut de ambalare si informare asupra proiectului din care au rezultat jucariile. Multumesc pentru post. Abia astept sa scot "iepurasul" din cutie .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cat de tareee! Ma bucur mult ca am putut ajuta pe cineva cu o idee. U made my day! ;)

      Delete
  5. În mod curios, imediat după muşcătura crizei, adică după 2010, au apărut foarte multe jocuri semi-educative în stilul construcţiilor din cuburi: "micul constructor", "micul olar", "micul ceasornicar" etc

    ReplyDelete
  6. Chiar ca faine jucariile si educative. Purcedem la cumparat!

    ReplyDelete
  7. Sunt jucarii care rezista in timp, dar orice copil este unul curios iar intrebarea despe ce reprezinta va veni si ea.

    ReplyDelete
  8. Intr-adevar jucariile de lemn sunt in primul rand ecologice si ar trebui preferate in detrimentul celor din plastic sau in locul celor cu ecrane lcd .

    ReplyDelete
  9. Copilul tau este mult mai in siguranta atunci cand se joaca cu jucarii din lemn. Eu cand eram copil m-am jucat cu jucarii din lemn si le mai am si acum, in comparatie cu cele din plastic sunt mult mai sanatoase si rezista in timp, fara sa existe riscul sa se rupa in bucatele si copilul sa inghita acele bucatele, punandu-i viata in pericol.

    ReplyDelete
  10. Copilul tau este mult mai in siguranta atunci cand se joaca cu jucarii din lemn. Eu cand eram copil m-am jucat cu jucarii din lemn si le mai am si acum, in comparatie cu cele din plastic sunt mult mai sanatoase si rezista in timp, fara sa existe riscul sa se rupa in bucatele si copilul sa inghita acele bucatele, punandu-i viata in pericol.

    ReplyDelete
  11. E adevarat, jucariile de lemn au unele avantaje, insa pretul nu este la indemana oricui. Dar dupa parerea mea, avand in vedere ce vremuri traim, doar asa le putem trezi interesul copiilor nostri pentru arta si doar asa mai pot afla despre Brancusi.

    ReplyDelete
  12. Foarte inteligente jucarii. Cred ca m-a luat valul si am facut cam multe cumparaturi, dar iau tot ce e mai bun pentru micutul meu.

    ReplyDelete
  13. Daca sunteti interesati de o jucarie creativa si inovativa pentru copii care poate fi folosit in interior sau în aer liber vizitati siteul http://quadromania.ro . Sistemul este extrem de flexibil, din seturile de baza copiii isi pot construi mai multe modele pentru activitati diferite.

    ReplyDelete
  14. Preferintele copiilor in materie de jucarii se schimba destul de repede si ar fi interesant sa vedem cat mai multe astfel de concepte de jucarii propuse de designeri, bineinteles, la preturi decente!

    ReplyDelete
  15. Jucariile au evoluat in ritm cu tehnologia...desii tot "afara" te joci mai bine!

    ReplyDelete