ma primiti pe mail?

Thursday, April 3, 2014

Bilete gratis - avem doua - concurs

  V-am zis de NEXT KIDS? :) E un festival de film pentru copii. Ca sa va faceti o idee mergeti aici: http://www.nextfilmfestival.ro/sectiune-film/next-kids/

  Partea haioasa e ca festivalul asta si faptul ca sunt si eu printre raspandacii evenimentului vine pe fundalul faptului ca Luca a devenit din ce in ce mai pasionat de filme. Dar nu musai sa uite ci sa si faca. Mai exact, sa re-faca. S-a apucat sa imi explice cum sa filmez ca sa iasa un nous clip Frere Jaques. I-am fost cameraman, am montat si iata rezultatul. :)

  Acum, daca v-am facut pofta si vreti sa mergeti la festival nu dati banii pe bilet, luati popcorn-ul la pachet pentru ca bilete va dau eu. Haideti repede ca sunt calde. Nu trebuie decat sa comentati cu un link catre un filmulet popular printre copiii vostri. Voi alege un castigator la ghici maine dupa-amiaza.

Facem? Motor!

3 comments:

 1. Noua ne plac veveritele :))
  http://www.filme-online1.biz/ice-age-3-dawn-of-the-dinosaurs-2009-online-subtitrat.html

  ReplyDelete
 2. https://www.youtube.com/watch?v=vTdADSqKmRQ

  ReplyDelete
 3. Fetelor, nu va inghesuiti asa :) Ati castigat amandoua. ;) Va rog sa imi spuneti numele vostru pe mail - eduard.grigoroiu la gmail punct com - ca sa va puna maine pe lista. Asadar, 1 parinte + 1 copil fiecare.

  ReplyDelete