Friday, March 16, 2012

ta-su @ Prima Tv - totul despre mame

Daca tot e vorba sa dau din casa, merg pana la capat. M-am dat in stamba la TV. M-am simtit bine!
Le multumesc celor de la Prima TV pentru ocazia asta.

Enjoy: http://totuldespremame.ro/video/tatal-in-cresterea-copilului

6 comments:

  1. Am vazut emisiunea :D. Tocmai tu mai inspirat sa'mi fac si eu un mic blog. Ce pot sa zic, bravo esti un tatic model!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Te-ai descurcat minunat! Felicitari! Nu acelasi lucru il pot spune despre prestatia prezentatoarelor..."Gluma" cu "Ai lasat portita deschisa? Poate intra cineva! Hihihi!" mi s-a parut penibila. Pe mine m-au pierdut ca si telespectator inca dinainte de a se lansa emisiunea cand, in promo-ul acesteia au introdus fotografia baietelului meu "imprumutata" de pe blogul personal fara a-mi cere permisiunea! Cand i-am tras de urechi, m-au invitat in emisiune, lucru pe care l-am refuzat, fiind deranjata de gestul lor.
    La multi ani lui Luca! Sa aiba o viata frumoasa!

    ReplyDelete
  4. Adela, si exprimarea sotului a fost evaziva, ele au inteles total prost si simt nevoia sa ma explic, ca deh, si eu intru in ecuatie:)). Ta-su voia sa zica ca nu suntem decisi dc mai vrem inca un copil, nu e nici da, nici nu. Iar ele.....:))))). F nasoala faza cu poza, sper ca au scos-o sau ca s-a rezolvat cumva pocinogul. Multumim mult!

    ReplyDelete
  5. Eu am inteles ce a vrut sa zica Ta-su si s-a exprimat bine, blonda a fost.....blonda. Da, au scos fotografia si si-au cerut "mii de scuze de eroarea umana produsa". :)

    ReplyDelete