Wednesday, March 20, 2013

Prematur [PUB]


Asta e un cuvant cu care din fericire nu m-am prea intalnit in viata. Imatur l-am auzit de la o multime de oameni, in special parinti si profesori, (asta e o alta poveste) dar prematur deloc.

Ziceam ca nu m-am intalnit cu prematur si din cauza asta nu mi-am imaginat ca sunt oameni cu nevoi legate de cuvantul asta. Cum bine stim, daca noi nu avem o problema ea pentru noi nu exista. Luca s-a nascut la termen, sanatos si voios - dar daca se nastea prematur? Atunci stiam si eu cuvantul asta destul de bine banuiesc si as fi trecut prin toate sulitele problemelor legate de nasterea prematura.
Ce-mi veni cu nasterea prematura? Mi-au trimis Pampers un comunicat de presa cum ca au lansat scutece marimea 0 si m-am cam uitat nedumirit la titlu. Marimea 0? Ce e aia? Am vazut repede ca e vorba de bebelusii nascuti prematur si plini de nevoi de protectie. Nu am nici cea mai vaga idee daca existau deja genul asta de scutece si nici cum sunt. Banuiesc ca trebuie sa fie facute cu multa grija pentru niste fiinte atat de fragile. Daca printre voi sunt parinti cu copii nascuti prematur probabil stiti exact despre ce e vorba si cu ce se mananca scutecele astea, iar daca sunteti ca mine macar acum ati aflat ca exista si asa ceva.


Ideea e simpla: Pampers a lansat scutece din gama Premium Care pentru bebelusii nascuti prematur. Daca vreti sa vedeti mai multe detalii iata si comunicatul lor de presa:









Pampers Premium Care, scutecul ce oferă o protecție de 5 stele pielii, are acum grijă și de pielea fragilă a bebelușilor prematuri

Noul Pampers Premium Care cu indicator de umezeală este disponibil și pentru mărimea 0

București, martie 2012 – Găsirea unei modalități eficiente de îngrijire a pielii unui copil reprezintă o sarcină importantă pentru fiecare mamă. Protejarea pielii subțiri și imature a copiilor născuți prea mici sau prea repede, vine de asemenea cu multe provocări pentru mămici. De aceea, Pampers a extins acum promisiunea de protecție a pielii, prin introducerea mărimii 0 în cadrul gamei Pampers Premium Care, disponibilă de acum în mărimi de la 0 la 5. Acest angajament de îngrijire a pielii bebelușului a fost recunoscut, Pampers Premium Care fiind recomandat de Societatea Română de Pediatrie. Pentru o protecție de 5 stele a celui mic, scutecele Pampers Premium Care asigură cea mai bună îngrijire și protecție pielii, mămicile putând fi sigure ca au făcut cea mai bună alegere pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copilașul lor.
Pampers Premium Care - mărimea 0 a fost atent proiectat, ținând cont de nevoile speciale ale pielii copiilor care la naștere au avut greutăți mici. Roxana Rusu Pușcă, medic pediatru, specialist Pampers, afirmă:
"Pielea copilului prematur este mai subțire decât cea a unui copil născut la termen. Cadrul medical trebuie să aleagă scutece care să protejeze pielea delicată a copiilor născuți înainte de vreme. Scutecul trebuie conceput pentru a crea un microclimat care să mențină o hidratare optimă, adecvată pielii unui copil prematur.
Trebuie de asemenea avut în vedere faptul că urina activează o serie de enzime ce se găsesc în fecale, generând un efect negativ asupra pielii copilului. De aceea, scutecul trebuie să fie în măsură să facă față în mod eficient acestor nevoi fiziologice, mai ales în cazul pielii sensibile a prematurului, reducând totodată contactul acesteia cu factorii iritanți conținuți de urină și fecale".

Cele cinci beneficii ale protecției de cinci stele de la Pampers Premium Care se referă la:
Ultra îngrijire: disponibil pentru toate mărimile, stratul exterior lasă pielea să respire, iar  loțiunea specială din Aloe Vera (mărimile 1-5) are un efect hidratant și protector asupra pielii celui mic.

Ultra uscat: tehnologia superioară Dry Max este clinic testată pentru a păstra pielea micuțului uscată până la 12 ore, în timp ce stratul tip fagure, disponibil până la mărimea 3,  absoarbe scaunele moi.

Ultra subțire: cu până la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului.

Ultra fixare: Pentru o fixare pe cât de sigură, pe atât de confortabilă, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate mărimile. Benzile suprapuse, disponibile pentru mărimile 0-2 îi permit bebelușului să se miște în voie, în timp ce decupajul din zona ombilicală elimină posibile frecări ale burticii bebelușului de scutec.

Ultra confort: Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum și mai catifelat, protejează cu delicatețe zona acoperită de scutec.

Creat ca urmare a sugestiilor primite din partea părinților și dezvoltat în colaborare cu personal pediatric, noul Pampers Premium Care este disponibil în varianta cu indicator de umezeală pentru mărimile 0-3. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentând un instrument folositor pentru toate mămicile, ajuntându-le pe acestea să ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.
Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alături de şerveţele umede Pampers Sensitive îi va da oricărei mămici oportunitatea de a-i oferi copilașului său protecţia şi îngrijirea pielii de care are nevoie. Acestea sunt testate dermatologic, fiind dovedită blândețea lor asupra pielii bebelușilor, inclusiv asupra celei fragile a micuților născuți prematur.

Mamele vor să asigure copiilor lor tot ce este mai bun. Datorită celei mai recente inovații de la Pampers, Pampers Premium Care este scutecul care oferă o protecție de 5 stele micuților născuți înainte de termen, înțelegând nevoile pielii tuturor bebelușilor.

8 comments:

  1. Bleah!! Ce-ti strica blogul reclamele de genul asta. Cah!!

    ReplyDelete
  2. Pe mine nu ma deranjeaza reclamele, ca asa mai aflu si eu una-alta. Cand s-au nascut bebelusii mei nu am gasit scutece marimea 0 decat la Happy, si nu erau excelente, dar... a trebuit sa ne descurcam cu ele. Sistemul de prindere lasa de dorit.
    Acum, legat de Pampers, eu am o mare nemultumire in legatura cu gama Premium Care. Daca va uitati pe componenta produsului, veti vedea ca are o multime de saruri (ca numai asa au putut sa il faca extra-subtire si mega-absorbant), saruri nu tocmai naturale. Si eu nu prea as vrea ca funduletul bebeilor mei sa stea in asa ceva.
    Dar e o parere personala, asa ca nu dau cu parul :)))

    ReplyDelete
  3. Si apropo de prematur, am vazut weekendul trecut la Baby Expo un stand cu produse speciale pentru prematuri. Acum nu stiu daca se considera ca fac reclama, dar eu una mi-as fi dorit ca la nasterea bebelusilor mei, sa ii pot imbraca in haine care arata mai bine decat pe gard :D, iar acum am gasit de unde pot achizitiona produsele.
    Dedi, daca se considera reclama, poti sa imi stergi commentul ;) : e vorba de Micolino. Cautati pe net, au si comunitate pe facebook, pentru parintii cu prematuri sau multipleti.
    PS: nu este firma mea :P, eu sunt doar un client multumit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daniela, nu e reclama, e doar un sfat bun. Mersi! ;)
      Cine are ochi vede...

      Delete
  4. Noi stim cum e cu prematurul, adevarat ca prematur mare, am nascut prima fetita la 36 de saptamani si cateva zile. A avut 2,4 kg si 46 cm. Si singurele haine care i-au venit au fost de la o colega care patise acelasi lucru si stia unde gaseste hainute atat de mici. Am pastrat un maieut, e cat palma mea de mare. Cat despre scutece... le indoiam cred ca de 2 ori pe cele nr. 1 casa ii vina cat de cat, si a mea a fost prematur mare, asa cum ziceam. Nu pot sa-mi inchipui cum e pentru un bebe de 1,3 kg...

    ReplyDelete
  5. What is you win plunk for your ex dating? You'll be surprised how lots further you'll get you're IN! If a young woman is single Thither is a respectable fortune she will not forbid that - and you get to meet them, too.

    my site get down girl

    ReplyDelete
  6. Deşi nu-s în grupul-ţintă (bebe a crescut), îmi place că articolul e marcat (pub) şi mă gândesc că poate-ţi faci chiar o 'insignă'/un buton, ceva, cu literele astea, 'pub', buton cu ajutorul căruia să pui link spre cei cărora le scrii reclama (nu mă refer la buton de pus în sidebar, ci în corpul postării, şi-l poţi pune de mai multe ori, de câte ori vrei/e nevoie - la început de postare dar şi mai încolo-şa).

    ReplyDelete