Monday, September 23, 2013

[pub sincer] Domnul Thompson


  La cat a duduit netul probabil stie deja toata lumea ca week-end-ul asta a fost in Bucuresti marele Michael Thompson. Si abia pleca batranul, ce mai freamat, ce mai zbucium prin mintile de parinti. Asa cum ma asteptam mi-a pus creierasii pe bigudiuri - nu cu cine stie ce teorii revolutionare, ci cu lucruri normale, dar asa de bine sintetizate de experienta lui clinica si personala. Ce m-a dat pe spate cel mai tare este un lucru bine-stiut, dar nespus de nimeni: bebelusii baieti sunt mult mai sensibili afectiv si au nevoie de mult mai multa apropiere din partea parintilor. Si in consecinta baietii .... plang mai mult! Ha! Deci tot plansul lui Luca si nevoia lui de bratele ma-sii era absolut normala. Noi nu am crescut un monstru emotional la san si nu ne-am "alintat" copilul. Bai sa fie! De ce PLM nu zice nimeni chestia asta?

 
(poza de-a editurii Herald)

Mai mult de atat, se pare ca sensibilitatea emotionala ramane si mai incolo in trupurile burtoase de barbati, asadar daca ne vine sa plangem nu suntem fatalai sau glugi de coceni, ci suntem doar barbati normali.
Va zic, domnul Thompson le cam are. Super speaker, toba de studii si experienta care ii tin in picioare discursul si cu un zambet sugubat care pare foarte prietenos - vulpe batrana.

Sunt foarte fericit ca am avut ocazia sa il ascult si le multumesc SINCER Otiliei Mantelers si redactiei Totul despre Mame ca s-au spetit sa mi ti-l zboare peste ocean pana aicisa. Am cartile proaspat lansate de Editura Harald ( stiti ca am vorbit la lansare? -vedeti filmul aci ) puse frumos in biblioteca asteptand nerabdatoare sa ermn ce citesc acum si sa ma apuc de ele. Domnul Thompson e expert in cresterea baietilor ( a sutudiat si are si el ) si mi-ar prinde bine o parere foarte avizata.

Voi ati fost?

8 comments:

  1. Buna,
    Ma numesc Mihaela si am un baietele de 4 ani. Am fost la conferinta, in ambele zile dar fragmentat. Nu am apucat din pacate sa ajung sambata dimineata, iar duminica nu am stat decat 2 ore. Super om, speaker, however " american style".
    Ar fi ft util daca ati impartasi impresiile voastre.
    A intrebat cineva cum procedezi in cazul in care noi, ca si parinti, consideram ca anturajul, prietenul/ prietenii care sunt alesi de catre copii nostri au o influenta negativa asupra lor? Cum faci sa nu iti intorci copilul impotriva ta?
    Multumesc
    Mihaela

    ReplyDelete
  2. dar de fete ce a zis? daca fata nu vrea decat in brate la tac-su si atat, e tot OK? :)

    ReplyDelete
  3. ce fain ai scris, Dedi!!! si eu multumesc tare tare si in numele Totul despre Mame pentru tot sprijinul tau cu Ta-su! cu tot tot ce ai facut sa ne ajuti sa il promovam!!!

    ReplyDelete
  4. Buna, Dedi! Nu, nu am fost, caci, sunt Mihaela:)! Dar eram curioasa si interesata daca ai vrea - tu+- alti tati= sa faceti un articol (gen: ce am retinut top of mind de la dejunul taticilor)... nu ca mi-as dori o intruziune intr-o chestie atat de masculina, ci ma gandeam ca ar putea fi util altor tatici. Merci, Miha Moraru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaaaaaaaa, am publicat doar bucati... scuze... dar ideea ramane. Merci

      Delete
    2. Daca ar fi vorba doar de mine nu as avea nimic in potriva sa "dau din casa". Doar ca tatii de aolo cred ca s-au simtit comozi si poate nu si-ar dori sa renunte la usa aia inchisa.

      Delete
  5. Buna ziua! Tin sa va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra de a ne promova magazinul online deschis in scop caritabil, singurul de acest gen din Romania cu produse pentru copii http://www.salveazaoinima.ro/ Cum doriti d-voastra in blogroll sau logo cu trimitere catre magazin pe pagina d-voastra de blog sau chiar pe pagina de facebook, iar noi la randul nostru va punem logo pe magazin pe pagina sustinatori a magazinuluiVa multumim anticipat!
    Va rugam sa ne lasati un raspuns pe adresa de e-mail: salveazaoinima@gmail.com

    ReplyDelete