Thursday, August 30, 2012

Sambata in Bucuresti, fraier daca nu citesti

Daca v-am facut pofta de iesit din casa cu talciocul din Iasi va dau o idee de iesit si la noi, chiar in oras. Va puteti lua copii de o aripa si sa ii aduceti la Libraria Humanitas Kretzulescu unde voi fi si eu cu al meu. Pe langa alergarea dupa boracei printre standurile cu carti ma puteti auzi vorbind, pe terasa, impreuna cu alti bloggeri parinti, despre noua colectie de "Carti bune pentru parinti buni" ale Humanitas. Ne-am ales fiecare cate o carte careia ii vom face conspectul. :) Eu am sa ies la tabla si am sa vorbesc despre "Sanatatea copilului meu", o carte ca o conversatie relaxata cu un medic foarte misto. Am sa va zic maine mai multe despre ea. Nu ma asteptam sa fie asa simpla si buna.

Distractia incepe de la 11:00 dimineata, pe racoare de sfarsit de August, pe lumina proaspata de Sambata si pe aroma de Calea Victoriei (blocul Muzica, pe colt).

Haideti macar sa imi faceti galerie. E prima data cand ma expun public in fata lui Luca si a parintilor mei. :)


4 comments:

  1. indraznesc sa intreb: pentru ca sunt insotita de 2 micuti si sunt doar in trecere prin B si pentru ca imi doresc sa va aud/vad/poate cunosc pe mai multi...evenimentu se desfasoare intr-un interval adica 11...?aproximativ?

    ReplyDelete
  2. emilie.veres, incerc eu sa iti dau un raspuns. Cred ca prezentarile insumate ar trebui sa dureze cel mult 40-45 de minute. Am o presimtire insa ca, daca sunt multi copii prin preajma, se adapteaza programul in raport de necesitati.
    Ta-su-le, nu vei fi singur! Macar noi, astialalti bloggeri care avem de prezentat, venim sigur. :)))

    ReplyDelete
  3. Mersi Gabi. Eu imi faceam avant sa imi dau cu parerea. :) si eu tot la asa ceva ma gandeam. See u sambata!

    ReplyDelete
  4. Succes cu prezentarea! Sunt sigură că ai să faci pe cineva invidioasă :)!

    ReplyDelete