Wednesday, November 21, 2012

vreti poze?

Inainte de a se naste Luca ma tot gandeam ca imi trebuie un device nou cu care sa inregistrez HD primele miscari, primele zambete si primii pasi. Am facut noi ce am putut si ne-am luat iphone-uri care sa filmeze HD orice miscare.  Am vazut apoi ca nu doar eu m-am gandit la asta ci mai toti viitorii parinti. In special tati. Cred ca e forma de "ultim alint" cauzat de frica venirii pe lume a "mancatorului de bani si de vise". Cu alte cuvinte, ne speriem cu totii ca odata ce apare copilul ne-am lins pe bot de device-uri pentru folosul personal, de camere foto, de pc-uri, tablete, biciclete sau mai stiu eu ce.
 

A trecut usor timpul si am vazut ca si frica asta e nefondata. De exemplu acum cateva zile mi-am luat linistit un aparat foto nou. Am invocat din nou nevoia de a fotografia si filma copilul in conditii mai bune. Asta merge la tinta mereu in fata sotiilor. :D. Mai am acum  DOAR de vandut vechiul aparat + obiective ca sa acopar imprumutul facut pentru noul aparat. (chiar asa, va intereseza un canon 50D + multe obiective + blitz )

Asadar, daca vreti poze cu copii vostri faceti-va singuri, ca doar aveti aparate. :) Sau chemati-ma pe mine sa mai scot un ban de obiective. 

Sau...veniti sambata sau duminica (24, 25 NOV) la sediul Asociatiei ROI, in Bd. Schitu Magureanu, la nr 45, unde e o sesiune foto gratis si ateliere speciale destinate copiilor. Chestia asta e organizata de Dacia Plant care lanseaza o gama noua de ceaiuri numita "Ingerasul". Acolo se pot bea ceaiurile astea noi si cica sanatoase (inca nu le-am testat) si doi fotografi (Cristian Sutu si Radu Badoiu) vor face poze copiilor nostri. Am sa trec si eu pe acolo pentru zambit la obiectiv, sambata pana in culcarea copilului. Poate ne vedem p'acolo.

Pentru mai multe detalii iata comunicatul lor de presa:

8 comments:

  1. Replies
    1. obiective: canon 85mm 1,8 + 70-300 mm sigma apo DG + canon 50mm 1,8 + canon 28mm 2.8
      blitz canon speedlite 430 EX + trigger wireless

      inca nu stiu preturi pentru fiecare in parte. dar incerc azi sa nascocesc. :)

      Delete
  2. Eu as vrea blitz-ul daca e la un pret bun. :D

    ReplyDelete
  3. Sleepy, deja l-am dat. Am mai ramas cu un obiectiv sigma 70-300.

    ReplyDelete
  4. certainly like your website but you have
    to take a look at the spelling on several of your posts.
    A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to inform the reality however I'll certainly come again again.
    Also visit my site ... free iphone

    ReplyDelete
  5. Salut, mai ai Canon-ul de 85mm de vanzare?

    ReplyDelete
  6. Salut! L-am dat. Mai am doar 70-300 sigma

    ReplyDelete