Thursday, November 28, 2013

concurs ultra rapid pentru camera copilului tau

Va ziceam acum cateva zile despre atelierul de infrumusetat camera copilului si am uitat sa va zic ceva. Am un loc la atelier, cadou pentru voi.  Iata inca odata despre ce este vorba: http://designist.ro/workshop-2/how-would-you-style-a-kids-room-un-workshop-de-design-interior-sustinut-de-martine-claessens/

Daca va doriti sa mergeti nu trebuie decat sa imi spuneti intr-un comentariu ce culori aveti in camera copilului si daca e baiat sau fata. Sansele sunt egale chiar si pentru cei cu albastru la baieti si roz le fete pentru ca voi trage la sorti maine dimineata castigatorul. Daca n-aveti copii puteti sa scrieti cum visati sa colorati camera baiatului sau a fetei.

Haideti ca treaba misto. Fina. Fina de tot!
LATER EDIT: e OK sa comentati si ca anonimi, dar va rog sa lasati totusi un nume, ceva. Un email cifrat, acolo, sa stiu de unde sa va iau.

14 comments:

  1. covor portocaliu si un hipopotam cu 3 poze de familie inauntru. :)

    ReplyDelete
  2. Daa! Frumoasa initiativa. Nu am copil dar lucrez la Zoom decor si realizam decoratiuni pentru copii asa ca tare bine mi ar prinde sa vad ce isi mai doresc mamicile, plus sa primec niste recomandari. La ce visez eu? pai pentru baietel: dungi alb, maron, bleu :)

    ReplyDelete
  3. Eu m-am inscris la acest atelier dar vreau sa particip si la concurs. As lua cu mine o prietena care si-ar fi dorit tare mult sa vina insa nu i-a permis bugetul. Am copii, doi baieti, care nu au camera lor inca, dar o vor avea :) Ma gandesc la verde si maron ca si culori principale. (Andreea Surlea)

    ReplyDelete
  4. Da da da, vreau! Thom inca nu are camera lui, insa stiu sigur ca pe perete ii vom lipi autocolantul cu sistemul planetar pe care l-am luat acum un an de la caiverzi (http://www.caiverzipepereti.com/Autocolante/planetarium).

    ReplyDelete
  5. alb, lemn natur, covor multicolor.
    A lui Tulban.

    ReplyDelete
  6. Multumim pentru concurs:) camera fetitei mele este alb cu lemn natur, dar imi doresc mult sa o transform cu nuante de lila fin cu un vernil linistitor si mobilier alb:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mari, felicitari! Ai castigat! Maine ai program. :) Scrie-mi te rog la eduard.grigoroiu [at] gmail [punct] com

      Delete
  7. Acum totul e alb. Dar vrem sa-i construim un pat dintr-o barca veche :) Si sa-i punem pe tavan sistemul solar ce e vizibil la blacklight. Acum e pus doar parchetul in camera asa ca un curs vine chiar la timp. tcristian

    ReplyDelete
  8. Lemnul natur predomina, iar pe peretii camerei baietelului nostru Kaya avem multe autocolante cu animale africane, vag asortate cu perdeaua si covorul.

    ReplyDelete
  9. Fane nu are camera lui. are camera noastra. Alb cu verde. Va avea camera lui pe la 3 ani cand se va putea exprima. Amanolache

    ReplyDelete
  10. Momentan stau in chirie si am pt fiu-mio un alb plictisitor. Estimez ca intr-o luna ne mutam, si atunci vreau verde crud, dungi, cercuri si pete mov de lavanda.

    ReplyDelete
  11. Camera pt copil avem, colorata e, albastru cu galben. Mai ne trebuie copilasul :) si ceva mobilier. De visat o visez alba cu o gramada de detalii colorate . Mili

    ReplyDelete
  12. Deocamdata camera Ghindutei, a fiica-mii, este colorata verde praz cu galben pai.Culori foarte puternice dar asortate ca aici. http://uncopilsioghinda.wordpress.com/2013/11/21/spatiul-de-lucru-al-copilului-detaliu/ insa eu mi-as dori niste culori mai pastel, poate un tapet pe peretii cei mici care nu au decat 210 cm (adevarata provocare) si un var pastelat, pe ceilalti. Oricum fiica-mea a depasit perioada roz, acum a intrat in perioada mov (vad eu ce va urma) si deci ma gandesc serios la redecorare, mai ales ca ma hotarasem sa ii fac si un baldachin sa se simta ea mai ferita cand citeste. Dar ma gandisem sa il cos eu cumva la masina de cusut, asa de o surpriza de Craciun. Cred ca bleu pal cu lila si roz ...nu stiu ...tot fiica-ma trebuie sa decida.E camera ei. Acolo se regaseste ea.

    ReplyDelete